Velkommen til

Dit stille rum

Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Velkommen til Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Udtalelser

foredrag

”Jeg fik i slutningen af mit 12 år lange fertilitetsbehandlingsforløb kranio-sakralterapi af Susanne som supplement til et længere terapiforløb. Den ro jeg opnåede gennem dette, var måske medvirkende til, at det endelig lykkedes mig at blive gravid. Behandlingen fortsatte i et udfordrende graviditetsforløb, hvor både jeg og babyen nød godt af behandlingerne. Da jeg var i slutingen af graviditeten lå jeg på briksen, mens både Susanne og jeg mærkede, hvordan babyen rykkede fysisk mod Susannes hænder. Efter min søn blev født, har jeg konsulteret Susanne et par gange. Hun har hjulpet ham med både urolige nætter og voldsom hoste. At få en  1½-2 årig til at sidde stille på en briks og bare modtage, er noget af en bedrift. Susanne er en blid og omfavnende terapeut, der får én til at falde dybere ned i stolen - og mærke, at krop og hoved har forbindelse. Det har for mig givet stor mening, at kroppen får samme opmærksomhed som tankerne og ordene.”

Dorte Rudi Andersen, lektor & psykoterapuetstuderende


”Susanne er en hjertevarm, sød og rummelig terapeut og kvinde. I 5 ½ år var Susanne den sikre havn, som jeg søgte tilflugt hos, når verden var for vild og uoverskuelig. Og jeg fik hver gang meget mere med mig, end jeg havde forestillet mig. Én af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv, er at starte i terapi hos Susanne.”

Louise Johansson, It ingeniør, coach og familieterapeutstuderende


"Før jeg begyndte mit forløb hos Susanne, har jeg de sidste par år følt mig mere og mere monoton og ude af stand til at nærme mig mine egne følelser, selv om jeg utrolig gerne ville det. Livet var gået i stå for mig og det samme var min udvikling. Jeg anede bare ikke hvordan jeg kunne få tingene til at køre igen. Men som tilfældighederne ville det, begynder jeg et forløb hos Susanne. Da jeg trådte ind i den hyggelige klinik første gang, vidste jeg med det samme, at her kunne jeg være helt tryg. I et roligt og helt naturligt tempo begyndte mit hjerte, krop og sind igen at lukke op.

Nu står jeg her et par måneder senere og fyldes med taknemmelighed over hvor meget der er sket i mig og omkring mig. Susannes milde og fine måde at arbejde på, er uden tvivl det helt rigtige for mig.

Nu kører livet igen, ting sker og jeg føler. Af hjertet tak!"

Eline Lergaard, fysioterapistuderende 23 år


”Efter at have levet med generne fra et piskesmæld i mange år har Susannes behandlinger været livsændrende for mig. Inden jeg begyndte hos Susanne fyldte smerter, træthed og svimmelhed utroligt meget i min hverdag. I dag går jeg til regelmæssige behandlinger og oplever kun sjældent, i korte perioder og i mild grad, at generne dukker op igen. Det bedste er at jeg nu lever et liv, hvor jeg ikke længere føler mig syg og svækket. Jeg har anbefalet Susanne til flere andre, der også har været meget glade for behandlingerne.”

Marie Uttenthal Kjærgaard, dyrlægestuderende 29 år


”Jeg startede hos Susanne fordi jeg havde mange spændinger i kæben og ofte låste i min nakke og øverste del af ryggen. Efter mange år med brug af bideskinne (som aldrig rigtig virkede) anbefalede min daværende læge mig, at kontakte Susanne. Vi fandt sammen hurtigt ud af årsagen - et slemt styrt på cykel nogle år forinden, hvor jeg bl.a. havde slået flere tænder ud. Det havde sat sine spor i min krop. I dag har jeg ikke længere spændinger i kæben eller spændinger i nakken. Jeg går stadig hos Susanne, fordi jeg kan mærke min krop stadig har brug for hendes terapi, når f.eks. arbejdet bliver stressende og fylder for meget. Jeg er i bedre balance og er blevet bedre til at lytte til min krops signaler, og har en ro i kroppen, som jeg ikke har oplevet før. Jeg bruger ofte Susannes redskaber mellem behandlingerne til at finde ro.”

Bolette Jensen 33 år


”Kære Susanne.
Freja har det faktisk rigtig godt og er blevet en glad og tilfreds baby. Så dejligt. 1000 tak for hjælpen ❤️ Kh”

Sms fra Maria Strange, mor til Freja på 3 uger, der fik en behandling for mavesmerter og søvnproblemer


”Kære Susanne. Jeg vil gerne sende dig gode tanker og en stor TAK. Jeg fik det så utrolig godt af den sidste behandling hos dig. Fløj næsten hjem gennem byen efter at have haft det elendigt i dagene op til. Du er en meget dygtig behandler! Så tak for det og hav en dejlig dag 🙂 Vi ses om nogle uger. Kh”

Sophie Buhl 42 år