Velkommen til

Dit stille rum

Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Velkommen til Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Foredrag

foredrag

Jeg tilbyder foredrag, inspirationsoplæg og -arrangementer for mødregrupper, udviklingsgrupper, mandegrupper, kvindegrupper, sundhedsplejersker, institutioner, organisationer og virksomheder m.fl.

Jeg har erfaring med og kan dække følgende områder:

• Psykoterapi/psykologi
F.eks. børns behov og rettigheder med udgangspunkt i hjernens og nervesystemets behov for omsorg for at kunne udvikle sig sundt (neuroaffektiv udviklingspsykologi)

• Kranio-sakralterapi
Hvad er kranio-sakralterapi, hvad kan det bruges til og hvem kan have glæde af det? Hvorfor og hvordan påvirkes nervesystemet under en kranio-sakral behandling? Hvis det er større forsamling, vil jeg tage en kollega med, således at jeg kan behandle enkelte fra publikum undervejrs.

• Giv dit barn en gave for livet
I hvilke situationer kan kranio-sakral terapi gøre en enorm forskel? Hvor tidligt kan et spædbarn have glæde af en kraniosakralterapi behandling? Bliver det nogensinde for sent? Hvad kan man som forælder selv gøre?

• Stresshåndtering
Hvordan og hvorfor opstår stress? Veje ud af stress, kropsbevidsthed, god, nærende og indbydende mad samt regelmæssig motion og daglig meditation som led i stresshåndtering og forebyggelse.

• Meditationsteknikker
Hvad er meditation? Hvem kan have glæde af meditation? Hvornår og hvordan kan man meditere? Med en introduktion til forskellige meditationsteknikker, hvor deltagerne får mulighed for at prøve på egen krop, hvordan de forskellige teknikker virker.

Ring eller send mig en mail for at høre nærmere om muligheder og priser, hvis du er nysgerrig eller interesseret.