Velkommen til

Dit stille rum

Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Velkommen til Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Klinik

Min klinik Dit stille rum ligger i stuetagen i en hyggelig og rolig villa i hjertet af Frederiksberg. Let at komme til fra indre såvel som ydre Frederiksberg, Vesterbro, Valby, Vanløse og indre by. Og hvis du kommer fra resten af Sjælland eller Fyn og Jylland.

Terapilokalet er stort, lyst og rummeligt og indrettet med fokus på nærvær, ro og fordybelse. Der er et dejligt lyst og stort venteværelse, hvor du kan slappe af før og efter sessionen.

Adressen er:
Hauchsvej 13 st th
1825 Frederiksberg C.
Find mig på KRAK

Trafikforbindelser:
Nærmeste Metrostation er Forum og Frederiksberg Allé. Nærmeste S togs station er Vesterport og Hovedbanegården.
Nærmeste buslinje er bus 2A, 5A og 14.

Parkeringsregler:
Der er pt. gratis parkering i 2 timer på Hauchsvej og de omkringliggende veje. Der kan købes P-billet til de følgende timer eller et dagskort i de opstillede P-automater, via apps på mobilen eller via Frederiksberg Kommunes hjemmeside. Vær opmærksom på at starte din parkering når du parkerer, de 2 gratis timer fratrækkes automatisk. Hvis du kører el-bil eller plugin-hybrid bil kan du parkere gratis i Frederiksberg kommune, og behøver ikke gøre andet end at parkere. Der er normalt pladser at finde på Lykkesholms Alle (sidevej til Gammel Kongevej overfor Hauchsvej). Der forventes  desværre ændringer hertil d. 1.oktober 2023 hvor de 2 gratis timer forsvinder og det kun er gratis for el/plugin-hybrid biler der har hjemme på Frederiksberg .

Dataopbevaring

Venteværelse Dit Stille Rum