Velkommen til

Dit stille rum

Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Velkommen til Susanne Glending terapi

Jeg tilbyder kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral-terapi. Herunder: BIODYNAMICS, tilknytningsterapi, chok-traumaterapi, tensegrity og bindevævsmassage.

Udtalelser

foredrag

"Jeg tog kontakt til Susanne Glending i sommeren 2019, da jeg i længere tid havde døjet med svimmelhed, tinnitus, nakkespændinger og generel uro i kroppen. Alle som følge af længerevarende stress.
Jeg havde ingen ide om hvad jeg gik ind til og efter mit første møde med Susanne, vidste jeg egentligt heller ikke hvad jeg var gået ud med. Jeg kunne bare mærke at det havde virket og jeg var nødt til at komme igen.
I virkeligheden var mit første besøg i ”Dit Stille Rum”, det første spadestik ud på mit livs rejse. En rejse mod en krop som jeg nu stoler på og et sind som jeg har lært at forstå.  
Susannes kombination af kropsorienteret psykoterapi og kranio-sakral terapi, bakkes op af hendes enorme viden omkring hjernen, kroppen, psyken og mennesket som helhed. En viden, som hun glædeligt deler ud af, så jeg til stadighed oplever at gå derfra med masser af stof til eftertanke og en endnu dybere respekt for egen krop og psyke.
”Dit Stille Rum” er lige netop dét. Ét stille rum, hvor hendes nærvær er det der skaber roen og rummet til ”at være”. Mine fysiske symptomer er for længst forsvundet, men jeg er endnu ikke klar til at stoppe den rejse jeg er endt med at komme ud på. Min krop takker mig fortsat i lang tid efter jeg har været i hendes kyndige hænder. Mit første møde med Susanne, blev i virkeligheden også mit første møde med mig selv. Varmeste anbefalinger herfra!"

Carina Juul Jensen, 35 år


"Kraniosakral-terapi er en genial behandlingsform. Jeg er efter ca 13 års erfaring med kraniosakral-terapi stadig lige forundret over, hvordan flere af mine fysiske problemer er blevet afhjulpet på den bedst tænkelige naturlige, medicin- & bivirkningsfri måde. Fantastisk! Det burde råbes ud og anerkendes. Susanne, bare for at sige dig en STOR & VARM TAK for alle dine behandlinger og for dig. Det er en helt speciel og unik oplevelse at modtage behandlinger hos og af dig, det skal du virkelig vide (og jeg tror du ved det), for du sætter en ære i at "løfte" dine klienter, få os til at føle os rigtigt godt tilpas, blive set og hørt, og faktisk også at tænke anderledes. 1000 tak Susanne”

Pernille Darelius


Dear Susanne. Thank you again for finding time to see us when we were in Copenhagen at the beginning of the month (januar 2019). You were very right when you said that the treatment starts when we leave the room, and then it continues. When I got back to Brussels the next day, I lay down to listen to my body, and it felt as though all the fear I had been carrying in my heart had gone out of it, for good. The sense of peace this gives me has continued to deepen every day since. I have had many "nice" feelings in the past after craniosacral treatments, but this is something else. Thank you again for this, from the bottom of my heart .”

Peter Snowdon, filmmaker i Bruxelles, 54 år


"Dear Susanne. Just a few words to thank you again: I feel much calmer since we saw you. I think I enjoy a new balance in my life and I am able to call back a warm feeling in my chest when it is gone for too long. I will try and find a therapist in Brussels as you have advised and will try to explore further this avenue. But it is already great! I often think about the young Karolina so maybe she feels better as well….. Hope we will be able to come back to have a session with you. All the best.”

Karolina Majewska i Bruxelles, jurist i EU Kommissionen, 42 år


”Kære Susanne.
Jeg ved at tiden og pengene nok skal komme igen. Indtil da, vil jeg tage alt det med mig, som jeg allerede har fået hos dig. Du skal vide, at jeg stadig med tårer i øjnene, fortæller om de gange, jeg har været hos dig med Wenke. Du så hende bare, sådan helt dybt ind i sjælen. Tak for den oplevelse ❤️ ”

Mail fra Nanna Thomsen, mor til Wenke på 7 måneder, der fik behandling efter en traumatisk start med flere operationer mv.


Jeg fik i slutningen af mit 12 år lange fertilitetsbehandlingsforløb kranio-sakralterapi af Susanne som supplement til et længere terapiforløb. Den ro jeg opnåede gennem dette, var måske medvirkende til, at det endelig lykkedes mig at blive gravid. Behandlingen fortsatte i et udfordrende graviditetsforløb, hvor både jeg og babyen nød godt af behandlingerne. Da jeg var i slutingen af graviditeten lå jeg på briksen, mens både Susanne og jeg mærkede, hvordan babyen rykkede fysisk mod Susannes hænder. Efter min søn blev født, har jeg konsulteret Susanne et par gange. Hun har hjulpet ham med både urolige nætter og voldsom hoste. At få en  1½-2 årig til at sidde stille på en briks og bare modtage, er noget af en bedrift. Susanne er en blid og omfavnende terapeut, der får én til at falde dybere ned i stolen - og mærke, at krop og hoved har forbindelse. Det har for mig givet stor mening, at kroppen får samme opmærksomhed som tankerne og ordene.”

Dorte Rudi Andersen, lektor & psykoterapuet


”Susanne er en hjertevarm, sød og rummelig terapeut og kvinde. I 5 ½ år var Susanne den sikre havn, som jeg søgte tilflugt hos, når verden var for vild og uoverskuelig. Og jeg fik hver gang meget mere med mig, end jeg havde forestillet mig. Én af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv, er at starte i terapi hos Susanne.”

Louise Johansson, It ingeniør, coach og familieterapeutstuderende


"Før jeg begyndte mit forløb hos Susanne, har jeg de sidste par år følt mig mere og mere monoton og ude af stand til at nærme mig mine egne følelser, selv om jeg utrolig gerne ville det. Livet var gået i stå for mig og det samme var min udvikling. Jeg anede bare ikke hvordan jeg kunne få tingene til at køre igen. Men som tilfældighederne ville det, begynder jeg et forløb hos Susanne. Da jeg trådte ind i den hyggelige klinik første gang, vidste jeg med det samme, at her kunne jeg være helt tryg. I et roligt og helt naturligt tempo begyndte mit hjerte, krop og sind igen at lukke op.

Nu står jeg her et par måneder senere og fyldes med taknemmelighed over hvor meget der er sket i mig og omkring mig. Susannes milde og fine måde at arbejde på, er uden tvivl det helt rigtige for mig.

Nu kører livet igen, ting sker og jeg føler. Af hjertet tak!"

Eline Lergaard, fysioterapistuderende 23 år


”Efter at have levet med generne fra et piskesmæld i mange år har Susannes behandlinger været livsændrende for mig. Inden jeg begyndte hos Susanne fyldte smerter, træthed og svimmelhed utroligt meget i min hverdag. I dag går jeg til regelmæssige behandlinger og oplever kun sjældent, i korte perioder og i mild grad, at generne dukker op igen. Det bedste er at jeg nu lever et liv, hvor jeg ikke længere føler mig syg og svækket. Jeg har anbefalet Susanne til flere andre, der også har været meget glade for behandlingerne.”

Marie Uttenthal Kjærgaard, dyrlægestuderende 29 år


”Jeg startede hos Susanne fordi jeg havde mange spændinger i kæben og ofte låste i min nakke og øverste del af ryggen. Efter mange år med brug af bideskinne (som aldrig rigtig virkede) anbefalede min daværende læge mig, at kontakte Susanne. Vi fandt sammen hurtigt ud af årsagen - et slemt styrt på cykel nogle år forinden, hvor jeg bl.a. havde slået flere tænder ud. Det havde sat sine spor i min krop. I dag har jeg ikke længere spændinger i kæben eller spændinger i nakken. Jeg går stadig hos Susanne, fordi jeg kan mærke min krop stadig har brug for hendes terapi, når f.eks. arbejdet bliver stressende og fylder for meget. Jeg er i bedre balance og er blevet bedre til at lytte til min krops signaler, og har en ro i kroppen, som jeg ikke har oplevet før. Jeg bruger ofte Susannes redskaber mellem behandlingerne til at finde ro.”

Bolette Jensen 33 år


”Kære Susanne.
Freja har det faktisk rigtig godt og er blevet en glad og tilfreds baby. Så dejligt. 1000 tak for hjælpen ❤️ Kh”

Sms fra Maria Strange, mor til Freja på 3 uger, der fik en behandling for mavesmerter og søvnproblemer


”Kære Susanne. Jeg vil gerne sende dig gode tanker og en stor TAK. Jeg fik det så utrolig godt af den sidste behandling hos dig. Fløj næsten hjem gennem byen efter at have haft det elendigt i dagene op til. Du er en meget dygtig behandler! Så tak for det og hav en dejlig dag 🙂 Vi ses om nogle uger. Kh”

Sophie Buhl 42 år